Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Binanın muhtevainden aşağıya yakınlarında inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Bununla birlikte süflidaki kriterlere sahip olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve amelî bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı bir pusattır. Yangın anında yangın kaçış holüne doğru açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı çatı yararlanma sınıflarında, bir koridor kucakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, evetğmurlama sistemi sıfır dokumalarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az gayrimümkün.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, elan bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Yangın kapıları, yangın güvenliği kucakin ciddi öneme ehil olan strüktürel unsurlardır. Acil durumlarda emniyetli bir kaçış yağdırmak için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı evet. Yangın bapları alelumum yangın dayanımı mürtefi Yangın çıkış kapısı istanbul malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 öğür hiçbir kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın merdiveni acil çıkış kapısı yükselmekı dair hem maksut ölçüler hem istenen kapı adedi sayısı hem de ilişik aksesuarlar belirlenmesinde işleyen rol oynar. Mürtefi miktardaki aldatmaımlarda eder teklifi farklı olmaktadır. Yine aynı şekilde bapnın mimarilacağı malzemeye gereğince de fiyatlandırmada değişiklıklar gözlenmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri cihetiyle baplar beis görmez.

Yangın merdivenlerinin girizgâhleri ve yolları, mütenasip işaretlerle bariz hale getirilmelidir. Yangın boşaltma yollarını gösteren hizmetaretler, insanlara acil durumlarda haklı yolu bulmalarında yardımcı olur.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın emniyet hollerinin engel, tavan ve temelında hiçbir taliıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılması gerekir.

Nitekim yangınlardan korunmak muhtevain temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page